De Hypnotherapeut

Eerste sessie

We maken telefonisch of via de mail een afspraak voor een eerste sessie. Ik stuur je dan ook een intakeformulier. In deze eerste sessie maken we kennis, verhelderen we je probleem/problemen en stel je doelen vast.

Een van de belangrijkste factoren voor een succesvol traject is een goede en warme relatie tussen de cliënt en de therapeut. Tijdens de eerste sessie kunnen we ervaren of het klikt: zowel persoonlijk als op het gebied van jouw klachten en mijn aanbod. Als we aan het eind van dit gesprek besluiten met elkaar door te gaan, maken we afspraken over de frequentie van de sessies en de evaluatiemomenten. Mochten we na dit eerste contact niet met elkaar verdergaan, dan hoef je de sessie niet te betalen.

Maak afspraak

Behandelovereenkomst

Als we met elkaar een traject ingaan stel ik een behandelovereenkomst op. In deze overeenkomst staan onder andere de afspraken en behandeldoelen. Zo weet je precies waar je aan werkt. Dit plan kan tijdens het traject altijd bijgesteld worden.

Tarief en afspaken

Het tarief bedraagt vanaf € 46.00 per sessie. Dit tarief is inclusief BTW. Ik wil iedereen verzoeken contant te betalen. Tijdens de eerste afspraak wordt de intake gedaan, deze sessie kan 1½ uur duren (de kosten blijven gelijk). De sessies daarna duren ongeveer een uur.

Bij verhindering dienen afspraken minimaal 24 uren van tevoren te worden afgezegd. De weekenden en feestdagen hierbij niet meegerekend, anders wordt 100% van de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht. Dus, als u wilt annuleren voor maandag, dan moet u dit uiterlijk de vrijdag ervoor voor 17:00 uur doen. Mocht u willen annuleren, dan dient u te bellen met mijn algemene nummer 06 218 364 75. U kunt annuleren op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Van deze annulering dient u te allen tijde een bevestiging van mij te ontvangen.

Zonder bevestiging wordt de annulering als niet gedaan beschouwd.

Tijdig verzetten van de afspraak is natuurlijk altijd mogelijk.